Thursday, January 16, 2014

Nak kulit cantik? nak kurus & sihat tubuh badan? Herbalife lah!

Welloo haii..

Kalau ada terdetik di hati nak turunkan berat badan, maka solution nya adalah Herbalife.
Nak kurangkan jerawat & sihatkan kulit, ingatlah Herbalife..
Bila setiap bulan ada masalah senggugut, atau period tak teratur.. migrain & segala penyakit lain silalah cuba Herbalife.. semua Herbalife kan!.. hehe.. because of the folowing reasons..

Herbalife Formula 1 is a soy based nutritious shake. Shake nutrisi lengkap untuk sel-sel badan manusia. 55 nutrients in just 1 cup of shake!! Lengkap mcm pyramid makanan.. Bare in mind that this shake contains micro nutrients, whereby once minum all the goodness in shake terus diresap / absorb oleh badan, particularly our body cells..
contoh la, kalau makan nasi atau buah oren ke badan kene lalui byk proses, into digestive system & pankreas kene keluarkan insulin for these carbs nak pecah2 kan lagi into simple & absorb-able unit.. etc..

ok, i bukan dietitian or pakar pemakanan to know all the scientific terms.. as long as it is understandable then it is good enough for me.. the fact that Herbalife F1 shake can support your body daily nutrients need.. =)
aahh! isn't that great! =D 

Mampu ke kita nak makan mcm2 setiap hari utk lengkapkan semua nutrisi yang diperlukan badan?? impossible.. no no no.. takkan mampu.. nak mudahkan kehidupan for breakfast we turn to Herbalife F1 shake... =D i just love the taste!!

Mudah sgt, untuk sarapan cuma campur susu rendah lemak, buah buahan atau juices.. shake & minum.. Settle! Badan dah dapat nutrisi lengkap untuk menghadapi tugas harian..
tolonglaaa jangan makan nasi lemak, roti canai atau nasi dagang setiap hari... kesian badan punyelah susah nak process & digest.. khasiat pun sgt sikit... tinggi calorie lemak gula semua. isk..
time muda ni lah kene start jaga badan.. before it is too late.. ='(
Don't cry over a spilt milk..
ni shake strawberry campur HL low fat milk.. nak rase best & ala2 nestum tabur crushed honey cornflakes.
siap within 5 minutes.. breakfast berkhasiat rendah calorie.. =)


mmg tak mampu nak mkn semua ni setiap hari kan..


Let's get healthy! =)


Contact me @ 012 692 3316 for more info & FREE consultation & body compositions reading.

Meow!