Friday, May 17, 2013

Our "in relationship" hits 3700 days.. weehoo!

Today our "in relationship" marks the 3700 days.. since 2002, lebih kurang 12 thn dah.. lame kan. Kalau kahwin awal anak agknye dah nk amik upsr.. hehe.. vaah! Tapi mommy nye masih mude remaja lagi.. I loike!

I kenal my hubby mase study uni, dia pun baru habis study, just came back frm London, konon nye nk further study lg kat Malaysia tp end up kerja.. baguslah jgk kan, bole cpt2 masuk meminang i.. ekeke..

there are sooo many happy moments together, he was the one I always turn to, anything, I prefer to refer to him first.. Baru few months kenal pun my hubby dah introduced I to his parents.. (nmpk lah sgt serius dia ni kann.. i was like 'what? Jmp ur parents now??' Tetibe je dlm kereta nk blk rumah dia.. ish.. Walaupun time tu I still kwn2 lg.. hm, tp dah suke dia lah.. takde lah pikir smp nk jmp family lagi..) My mom pun jenis yg NO boyfren2 while studying.. hmm, ok, biaselah degil.. as long as I jage diri & get good results in exams it had made her speechless.. hihi..

dia ada dlm hall time I convo diploma & degree.. dia selalu ada.. mesti ada time I susah.. mestilah ada jgk time I senang.. ape2 pun dia igt kat girlfriend dia, takdelah risau kite dia eyeing other girl.. hehe.. dia pun tak risau sgt kat I, sbb dia tau taste I cane.. hehe, I prefer older, wiser & mature man.. takdelah tua mane pun, beza 4 tahun je..

Once a while dia pegi vacation jauh2 mcm around Europe pun still mau call tiap2 hari.. seksa rasenye kalau tak dpt ckp tiap2 hari.. hehe.. we were toooo crazy in love sampai lah I kerja, bertunang & kahwin in 2009.. lamakan bercinta bagai nak rak baru kahwin.. ape2 pun tak henti bersyukur I pada Allah SWT dgn jodoh yg Dia berikan ni.. terbaik dari Nya..

Alhamdulillah.. Semoga Allah pjgkan jodoh kami & bahagia hingga ke akhir hayat bersama anak cucu cicit.. Amin..

4 comments:

  1. wah sweetnyer! happy anniversary sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mai.. well, ni bukan anniversary kawen.. just harini masuk hari yg ke 3700 since we first bercintan cintun.. ekeke.. org kire tahun, kite siap kire hari lagi.. :)

      Delete
  2. Wah. semoga bahagia ke jannah kak. :)

    Ps : approve comment nie je ekk. haha

    ReplyDelete

pen down your thoughts ya.. tq! =)