Tuesday, May 28, 2013

It's May.. Dah busy nak raya.. =D

Wello welloo..

Eh! Nak raya? baru May/Jun.. lagi 3 bulan lah, lame lagi.. kejap tak kejap je 3 bulan tu kan.. :/

Dah ada yang start decide theme colour, start perah otak fesyen ape nak melaram nti.. & my advice pegilah cari kain cepat-cepat.. tak payah nak tggu The Big Raya Sale Gulatis tu.. ekeke..

Kenapa kene cepat?.. sbb tukang jahit pun dah start busy skrg.. kang kalau hantar kain lg sebulan nak raya CONFIRM kene reject.. uwawawaa.. pakailah baju raya tahun lepas.. :p

I pun dah start dapat tempahan utk baju kurung budak as early as in May.. senang jgk dpt order awal-awal ni, boleh curi-curi masa between sewing & house chores.. Mase ni lah nak cari rezeki lebih.. alhamdulillah.. :) Dah completely stop jahit pillows & focus on tempahan raya..

More details visit FLUFFY RIBBON fb page ya.. :)



Ramai mommies nak baju kurung pahang plak this year.. hmm.. interesting.. cantik, especially utk budak-budak yang 'bam-bam' sbb design dia membesar dari atas pinggang all the way to the end of kaki baju.. senang diorg ni nak berlari melompat time raya.. heheh.. kalau nak tambah poket tu, oh.. sbb nti senang nak masuk duit raya.. atau kuih raya.. haha..
Ditambah plak dgn handbag baru yg berkilat-kilat, lagi lah byk boleh isi.. ekeke..

Okey, nak menjahit jap sementara hero 2 org still tido ni.. :D

Miau♥

No comments:

Post a Comment

pen down your thoughts ya.. tq! =)