Saturday, May 25, 2013

Jom meriahkan first giveaway nurin-aireen-ieyra =D


klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

8 comments:

  1. gdluck ye sis
    awesome hadiahnye
    byk senarai hadiah tu

    follow sini..ke 28..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tq Huda.. good luck to you too!

    ReplyDelete
  3. follow sini from

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  4. Thanx Ieha.. following you too!

    ReplyDelete
  5. Link Entry kena letak kat salah tu blog right ? Ni dia link nye :) http://bilajaricomelnimenaip.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.. follow sini dari GA http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  7. Awak tolong catatkan sikit yang entry ni untuk promote GA, bukannya awak join kan. Ada peserta yang salah faham pulak. And kalau ada yang hantar link entry kat sini, suruh diorang submit link tu kat salah satu blog penganjur ye. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. PERHATIAN.. mungkin ada salah faham sikit utk yg comment di blog saya. Entry saya ni (http://lynxlyd.blogspot.com/2013/05/jom-meriahkan-first-giveaway-nurin.html?m=1#comments) HANYA PROMOTE GA, nak join sila ikut semua syarat & PASTE LINK ENTRY GA ANDA DI BLOG PENGANJUR.. click je banner ats utk blog penganjur.. paste kat situ k.. good luck. .

    ReplyDelete

pen down your thoughts ya.. tq! =)