Thursday, May 23, 2013

Solusi kepada masalah tudung yang banyak.. =D

Assalamualaikum,
Welloo..

Title entry mcm masalah besar je kan.. eh, mmg besar masalah bila dah byk sgt tudung ber'awning'.. satu almari pun kalau sangkut rasenye still tak muat.. tulah dia, nengok cantik beli, beli.. tapi tak rase membazir pun sbb mesti pakai punye, senang mix & match dgn baju.. eceh.. nak sedapkan hati.. haha..

Nak gulung it takes up more space, komot lagi.. pastu susah nk pilih sbb tak nmpk design dia.. lagi-lagi pulak tudung layer yg berkaler-kaler tu..
Dah try mcm-mcm cara nak gantung & organise tudung but this I think is the most practical way, jimat space & awning tak rosak..

Tadaaaa...
Klip, klip, klip, siap kemas semua tudung.. shawls sangkut je dlm hanger lubang-lubang tu.. =D

Selamat mencuba!...

Miau♥

7 comments:

  1. sy klu masa membeli tudung tak ingat..nanti2 bila dah banyak tudung tu nak simpan mana..tp bila dah masa nak kemas almari..eh apasal tudung aku pandai beranak pinak ni?...hihihhi bleh jual dah tu

    ReplyDelete
  2. Mai, senang kan.. sebelum ni ltk cloth pegs kat hanger. Ok jgk tp tak teratur.. yg sdp mate memandang. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Atie, nak jual sayaaaaaang! Haha.

    ReplyDelete
  4. Hai..kat mana ek nk beli klip nih?

    ReplyDelete
  5. Hai...kat mana ek nk beli klip mcm nih...cute n colorful..yg penting praktikal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli kat aeon.. senang rasanye nk dpt kat hypermarket lain mcm tesco atau aeon big..

      Delete

pen down your thoughts ya.. tq! =)